Română (România)English (United Kingdom)

Fundatii Comunitare


Anul infiintarii: 2015
Adresa: str. 
Telefon:
Web:
Persoana de contact:
Email:
Descrierea organizatiei:

Misiunea fundaţiei: investim banii, timpul şi energia pentru a dezvolta comunităţi în care ne simţim ca acasă.


În spatele Fundației Comunitare Galați stă, ca în majoritatea cazurilor, un grup de inițiativă format din câțiva oameni uniți de dorința de a aduce schimbări în comunitatea din care fac parte. Astfel, în 2014, grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Galați a demarat mai multe proiecte și evenimente, mobilizându-se în acest mod fondurile necesare pentru înființarea fundației.

Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Galați a mobilizat sprijin din comunitate printr-o serie de evenimente ce au adus împreună donatori și proiecte comunitare din domeniile social, educațional, medical, urbanistic și cultural.

Primul eveniment organizat de grupul de inițiativă a fost SemiMaratonul Galați, în anul 2014, prin intermediul căruia au fost mobilizați peste 20.000 de lei și au fost susținute 11 proiecte propuse de organizațiile neguvernamentale. La organizarea lui s-au mobilizat peste 50 de voluntari.

Misiunea Fundației Comunitare Galați este de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitate și de a furniza leadership-ul activităților de filantropie prin promovarea de soluții comunitare și acțiuni care susțin binele comun. 

Sigle site