Română (România)English (United Kingdom)

Fundatii Comunitare

Peter Barta

Este consultant cu o vasta experienta in management, in special in domeniul managementului de proiect, experienta acumulata pe parcursul a doisprezece ani de activitate in sectorul profit si cel non-profit. Peter este directorul Fundatiei Post Privatizare, cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania, o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri.

Gabriel Biris

Este membru fondator al Biris Goran, si este privit ca unul dintre expertii financiari ai tarii, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu. Apare in mod regulat la talk-show-uri si este des interveviat de televiziunile romane referitor la probleme economice. De asemenea, apare regulat in presa scrisa, vorbeste la numeroase conferinte si publica articole economice in publicatii romanesti si internationale.

Marius Ghenea

Este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani si profesor de antreprenoriat la Maastricht School of Management. De curand, a lansat prima carte de antreprenoriat din Romania si are o vasta experienta ca om de afaceri si ca business-angel (inclusiv in cadrul emisiunii Arena Leilor). De asemenea, este cunoscut pentru impartasirea experientei sale catre tinerii studenti si antreprenori.

Dan Pascariu

Presedintele Unicredit Tiriac Bank si una din cele mai importante figuri ale sistemului bancar din Romania. S-a alaturat boardului programului pentru a contribui la crearea unui mecanism profesionist si transparent de gestionare a donatiilor din Romania

Andreea Rosca

Andreea Rosca este unul dintre primii membri in consiliul consultativ al programului de fundatii comunitare. Absolventa a programului MBA al the Open University din Marea Britanie, si-a inceput cariera alaturi de trustul Ringier, la Capital, unde a participat la numeroase proiecte ce au reprezentat premiere in presa romaneasca. De la coordonarea primului supliment de asigurari, pana la organizarea galelor de premiere Oskar Capital, a fost parte a unor initiative care au creat o referinta in mediul romanesc de afaceri. Dupa plecarea din trust si alte proiecte media majore, Andreea a fondat alaturi de antreprenori pasionati de dezvoltarea sustenabila a Romaniei, Fundatia Romanian Business Leaders.

Sigle site