Română (România)English (United Kingdom)

Fundatii Comunitare

Fundatia Charles Stewart Mott este activa in sustinerea la nivel global a dezvoltarii fundatiilor comunitare si a sprijinit acest tip de institutii in cateva tari din centrul si estul Europei, inclusiv in Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Rusia si Slovacia. Fundatia C.S. Mott sustine ARC in a dezvolta o retea activa de fundatii comunitare in Romania, prin intărirea fundațiilor comunitare existente și facilitarea creării de noi fundații comunitare.

 

Raiff site

Raiffeisen Bank susține dezvoltarea sustenabilă a comunităților locale, cât și a fundațiilor comunitare, contribuind astfel la o societate competentă, implicată și responsabilă în care oamenii și comunitățile reușesc să răspundă nevoilor proprii și să contribuie la propria bunăstare. Raiffeisen Bank investește constant în domenii cheie precum protecția mediului, artă și cultură, educație și tineret, social, sport, sănătate prin parteneriate cu organizații active, acordarea de finanțări și un dialog permanent cu actorii comunitari.

 

Romanian-American Foundation contribuie la cultivarea antreprenoriatului, îmbunătăţirea continuă a educaţiei, promovarea spiritului filantropic în cultura românească și accelerarea inovației. RAF susține consolidarea fundațiilor comunitare printr-un fond special care încurajează fundațiile să implice donatori individuali din comunitate.

 

Sigle site